HABER AKIŞI-Haber Bloğu | YASAL HABER
top of page

"" için 438 öge bulundu

  • ABD Üssüne Füze Yağdırdılar! ABD'ye Saldırıda Manidar Detay

    ABD Merkez Komutanlığı (CENTCOM), Irak’ta bulunan, Irak ordusu ve ABD ordusunca ortak kullanılan Ayn'ül Esad Hava Üssü’ne füze ve roketli saldırı düzenlendiğini duyurdu.

  • DENETİMLİ SERBESTLİK İMZA YÜKÜMLÜLÜKLERİ KALKIYOR MU ? | 9. YARGI PAKETİ İLE 1/5 DENETİM ETKİSİ Mİ?

    31 TEMMUZ YASASI İLE ERKEN DENETİMLİ SERBESTLİK UYGULAMASINA GEÇENLERİN İMZA YÜKÜMLÜLÜKLERİ KALKIYOR MU? Af yasası 9 Yargı Paketi , 4/4 4te4 mükerrer Mükerrir Çift mükerrir Çift mükerrer 9. Yargi paketi son dakika Genel Af 2024 , son dakika Af ne zaman çıkacak 2024 , Yeni infaz yasası ,  9. Yargı paketi son dakika af 2024

  • Türkiye ABD ve İsrail'e Hava Sahasını Kapattı

    İsrail saldırılarına karşı bir kaç saat önce İran İsrail'e karşı hava saldırısını başlattığını duyurdu. İsrail'e gitmekte olan İran Kamikaze Droneları ise Irak üzerinde görüntülendi. Türkiye ve dünya gündemindeki son dakika haberleri ve sıcak gelişmeler

  • SON DAKİKA! İsrail'e ilk füzeler düşmeye başladı

    İsrail saldırılarına karşı bir kaç saat önce İran İsrail'e karşı hava saldırısını başlattığını duyurdu. Türkiye ve dünya gündemindeki son dakika haberleri ve sıcak gelişmeler

  • İran Hava Saldırısı Başlattı,İsrail teyakkuza geçti ! Son Dakika .

    İsrail, İran’dan beklenen ‘misilleme’ saldırısı nedeniyle okulların iki gün tatil edildiğini duyurdu. Bazı İsrail kaynakları İran'ın beklenen saldırıya kamikaze dronlarıyla başladığını iddia etti. Dronların İsrail Başakanı Binyamin Netanyahu'nun uçağını hedef almaya çalıştığı öne sürüldü.

  • Boşanma davası açan eşine kurşun yağdırıp intihara kalkıştı

    Samsun'un Bafra ilçesinde İsmail Y. (70), boşanma davası açan eşi Yıldız Y.'yi (43) sokak ortasında tabanca ile vurup, intihara kalkıştı. Çift hastaneye kaldırılırken, durumlarının ağır olduğu bildirildi. EŞİNE KURŞUN YAĞDIRIP KENDİNİ VURDU Sabah saatlerinde Bafra ilçesi Kemalpaşa Mahallesi Tuna Sokak'ta iddiaya göre; İsmail Y., boşanma davası açan eşi Yıldız Y.'yi sokakta ortasında tabanca ile başından ve göğsünden vurdu. Kadın kanlar içerisinde yere yığılırken, İsmail Y. aynı silahla kendini de vurdu. İhbar sonrası bölgeye ekipler gönderilirken Yıldız Y. ambulansla Bafra Devlet Hastanesi'ne, İsmail Y. ise özel bir hastaneye kaldırıldı. İkisinin de durumlarının ağır olduğu bildirildi. Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

  • CHP'DE TARİHİ ZAFER! Özgür Özel'den Zafer Konuşması

    CHP'DE TARİHİ ZAFER! Özgür Özel'den Tarihi Konuşma - ÖZGÜR ÖZEL’İN ZAFER GÖZYAŞLARI!

  • Türkiye'nin Seçim Heyecanı Başladı! | 2024 Türkiye Yerel Seçimleri ve Sonuçları

    Türkiye'nin Seçim Heyecanı Başladı! | 2024 Türkiye Yerel Seçimleri ve Sonuçları Kayıtlı 61 milyon 441 bin 882 seçmenin bulunduğu, 34 siyasi partinin adayının yarıştığı seçimlerde, ülke genelinde, 206 bin 845 sandık kuruldu, yaklaşık bin de seyyar sandık oluşturuldu.

  • Derin Futbol 19 Şubat 2024 Tek Parça / Beşiktaş 2-0 Konyaspor

    Trendyol Süper Lig’in 26. haftasında Beşiktaş sahasında Konyaspor'u 2-0 mağlup etti. Beşiktaş'ın gollerini Semih Kılıçsoy ve Cenk Tosun kaydetti.

  • İşte merak edilen İZMİR sayaçlı seçim anketi / Chp'nin oy düşüşü ! ve Hamza Dağ ? izleyin...

    İzmir sokakları CHP'den de AKP'dende şikayetçi Fakat oy oranlarındaki değişiklik AÇIKÇA görülüyor ! iyi seyirler

  • İzmir'de Seçim Tansiyonu Yükseliyor! | Seçime Doğru

    31 Mart Yerel Seçimleri yaklaşırken, partiler seçim çalışmalarına hızla devam ediyor. Bazı kentlerde adaylar açıklanırken, bazı seçim bölgelerinde siyasi tansiyon çoktan yükseldi

  • BAKAN TUNÇ: 8. YARGI PAKETİ MECLİSİMİZİN ONAYINA SUNULDU

    Bakan Tunç, "8. Yargı Paketimizin taslağını Meclis grubumuza ilettik. Orada tartışmalar, konuşmalar devam ediyor. Milletvekillerimiz çalışıyorlar ve teklif aşamasına gelmek üzere. Yaklaşık 70 maddeyi buluyor. Özellikle yargının etkinliğini, yargı hizmetlerinin etkinliğini arttırmaya yönelik önemli düzenlemeler var. Yine ceza adaletiyle ilgili önemli düzenlemeler var. İnşallah Meclis seçim için ara vermeden önce görüşülüp yasalaşacağını ümit ediyoruz." değerlendirmesinde bulundu. Bakan Tunç, "Bütün mahkemelerde temyiz ve itiraz sürelerinin yeknesak hale getirilmesini sağlıyoruz. 'Tebliğ mi tefhim mi' bunu da ortadan kaldırarak, tebliğden itibaren başlayacak ve 2 haftalık süre diyoruz. Burada yeknesak bir uygulamayı getirmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

 HABER AKIŞI 

bottom of page